Nova školska godina na Fakultetu za sport Univerziteta „Union – Nikola Tesla“ je počela. Već po tradiciji, ali u nešto izmenjenim okolnostima u odnosu na prethodne godine, uz poštovanje svih propisanih mera od strane Kriznog štaba za borbu protiv virusa COVID-19, novoj generaciji studenata prvog dana studija dodeljeni su indeksi.

Brucošima se biranim rečima obratila dekanka Faulteta za sport prof. dr Ivanka Gajić i poželela mnogo uspeha tokom studija.

-Odabir visokoškolske ustanove jedna je od najvažnijih odluka svakog mladog čoveka. Zato sam veoma srećna i ponosna, jer ste upravo Fakultet za sport izabrali kao mesto na kome ćete sticati teorijska i prkatična znanja iz oblasti savremenog sporta. Ovde smo na zajedničkom zadatku i zato želimo da budemo pouzdan partner u vašim nastojanjima da izgradite svoju budućnost. Budite uvereni da će vam u tome maksimalno pomoći naš vrhunski nastavni kadar. Svesni smo da od studija na Fakultetu za sport imate velika očekivanja, ali mi smo sa naše strane spremni da učinimo maksimum kako biste kroz ovo važno životno poglavlje prošli motivisaniji i osposobljeniji za profesionalne izazove koji vas očekuju. Hvala vam na ukazanom poverenju, a ja vam u svoje lično ime i u ime kolektiva koji predstavljam, želim mnogo uspeha – poručila je prof. dr Ivanka Gajić.

Nova generacija studenata bila je u prilici da se upozna sa profesorima, ali i sistemom rada na Fakultetu za sport kao i brojnim detaljima koji će im biti značiji tokom četvorogodišnjih studija.