Beograd, 29.04.2015. godine.

U Domu omladine Beograd održana je svečanost na kojoj su dodeljeni pahari i diplome pobednicima štafetnih polumaratona u konkurenciji đaka, studenata i korporacija, kao i zahvalnice ličnostima koje su doprinele odličnoj organizaciji i onima koji su na poseban način obeležili 28. SuisseGas Beogradski maraton.

Među brojnim laureatima, studenti i nastavnici Fakulteta za sport poneli su najveći broj priznanja. Državni prvaci u studentskom štafetnom polumaratonu,  Emilija Milčić, Gorana Cvijetić, Branko Lazović i Ognjen Stojanović dobili su pobednički pehar i prateće diplome, profesori Radivoje Petrović i Franja Fratrić, asistent Nikola Čikiriz, gostujući nastavnici prof. dr Goran Rađen, prof. dr Mithad Blagajac i prof. dr Višeslav Krsmanović, kao i student Ognjen Stojanović, takođe su se našli među dobitnicima zahvalnica Beogradskog maratona za doprinos u pripremama i organizaciji 28. izdanja beogradske maratonske trke. Kada njima pridodadomo i prodekana za nastavu, profesora Branka Boškovića, koji je i koordinator rada Trkačko rekreativnog kluba “Beogradski maraton”, jasno je da je Fakulteta za sport u potpunosti opravdao ulogu partnera Beogradskog maratona.

Svim dobitnicima nagrada, kao i članovima fakultetske muške štafete koja je zauzela 6. mesto, čestitamo i želimo još veće uspehe u budućnosti.

Potrudićemo se da naredne godine budemo još prisutniji i takmičarski uspešniji.