Fakultet za sport Univerziteta „Union – Nikola Tesla“ u saradnji sa timom „Moj super raspust“ organizuje četvrti po redu kurs za Animatore u turizmu. Po mnogim ocenama ovo je najkvalitetniji kurs za animatore koji se realizuje u Srbiji, a obuka počinje 20. aprila i trajaće četiri vikenda. Obuka će se realizovati u prostorijama Fakulteta za sport na Novom Beogradu i i KUD „Čukarica“.

Kurs „Moj super animator“ obezbedio je vrhunske predavače iz ove oblasti među kojima će ove godine biti i prof. dr Vladimir Koprivica, naš redovni profesor na Katedri za trenere u sportu, koji će 20. aprila na startu kursa održati zanimljivo predavanje na temu „Elementarne igre“. Osim profesora Koprivice među predavačima su: ma Dušan Anastasov, doc. dr Svetlana Petronijević, profesorka našeg Fakulteta, prof. ma Goran Petrović, direktor OŠ „Lazar Savatić“, Dušan Pejčić, pionir animacije dece u Srbiji i učitelj u OŠ „Miloš Crnjanski“, ma Milena Popović i još mnogo drugih stručnih saradanika.

Ono što je dodatni kvalitet ove obuke je i činjenica da po završetku kursa „Moj super animator“ može da se očekuje angažovanje u najboljem dečijem kampu u Srbiji „Moj super raspust“ tokom zimskog i letnjeg raspusta, zatim na rekreativnim nastavama tokom školske godine, u ski centrima, na tim-bilding organizacijama, u hotelima na moru, na dečijim rođendanima…

Prijave za obuku mogu se vršiti putem mejla info@mojsuperraspust.rs, a mi pozivamo sve naše studente da 20. aprila od 14 sati na Fakultetu za sport prisustvuju predavanju profesora Koprivice kao i da učestvuju u sportskom danu koji će se održati na Adi Ciganliji 5. maja.