Fakultet za sport će od 16.05.2016. godine raditi na novoj adresi, u ulici Narodnih heroja broj 30/I (ugao sa Bulevarom Zorana Đinđića), na Novom Beogradu.

Razlog selidbe su građevinski radovi na objektu u kom se fakultet trenutno nalazi, koji su ometali izvođenje nastave. Posebno je otežano bilo održavanje seminara, konferencija i programa stručnog osposobljavanja i usavršavanja lica za obavljanje određenih stručnih poslova u sportu, čija se nastava realizuje van radnog vremena. Iz tog razloga započeti programi nisu mogli biti realizovani na fakultetu, pa je nastava izvođena u drugim angažovanim prostorima, a iz istih razloga nisu raspisivani novi konkursi, što je proizvelo značajnu materijalnu štetu.

Novi objekat u potpunosti zadovoljava potrebe Fakulteta za sport i propisane standarde. Prostor je veći od prethodnog, nalazi se na boljoj lokaciji, sa odličnom saobraćajnom povezanošću i parkingom koji će biti na raspolaganju studentima i zaposlenim. U neposrednoj blizini nalazi se nekoliko pekara, prodavnica i Studentski grad, što će, zbog korišćenja studentskog restorana, biti veoma značajno velikom broju studenata.

Unapred se izvinjavamo ukoliko, nekoliko dana po preseljenju, ne budu najbolje funkcionisali telefoni i elektronska pošta, jer će biti potrebno vreme za uspostavljanje stabilnog sistema na novoj lokaciji.

Elektronske adrese i brojevi telefona ostaju isti.

Od 16. do  20. maja neće se održavati nastava, jer veliki broj profesora putuje u Bugarsku, kako bi se predstavili svojim radovima na međunarodnoj konferenciji. Časovi će biti nadoknađeni do kraja semestra o čemu će svi studenti biti blagovremeno obavešteni. Predavanja, vežbe i konsultacije nastaviće da se održavaju po postojećem rasporedu za letnji semester školske 2015/2016. godine na novoj adresi u ponedeljak, 23. maja. 

Zahvaljujemo se na razumevanju.

Molimo sve studente i zaposlene da vrate kartice za korišćenje lifta do petka, 13. maja. Razduživanje će se vršiti u dekanatu.