Na adresu našeg Fakulteta stigla je specijalna pošiljka. Odbojkaška reprezentativka, osvajačica zlatne medalje na nedavno završenom Evropskom prvenstvu u Azerbejdžanu i studentkinja četvrte godine na studijskom programu Trener u sportu, Jelena Blagojević, uputila nam je više nego dragocen suvenir.

Naime, u paketu se nalazio Jelenin dres sa potpisima svih odbojkašica, novih šampionki Evrope. Gest vredan svakog divljenja i dokaz privrženosti naših studenata Fakultetu za sport na Novom Beogradu.

„Ovo je jedan specijalan dres, sa potpisima pravih šampionki, koje su svojim trudom i radom uspele da se popnu na krov Evrope. Žao mi je što nisam imala vremena da dođem da vas pozdravim. Poljska me čeka za nove pobede i uspehe. Veliki pozdrav“, napisala je Jelena Blagojević u svojoj poruci.

 

Zanimljivo je istaći da je neposredno pred put u Azerbejdžan na Evropsko prvenstvo, jedini slobodan dan u pripremama za ovo takmičenje, Jelena upravo iskoristila da obavi sve formalnosti oko upisa na četvrtu godinu studija.

– Veoma sam srećna i ponosna zbog odnosa koji na našem Fakultetu gradimo sa studentima. Gest Jelene Blagojević je pokazatelj koliko značajno mesto u njenom životu zauzima Fakultet za sport i ona u tome nije izuzetak. Za sve nas je to nepogrešiv znak da radimo dobar posao i da smo na pravom putu. Ovaj šampionski dres, kao dragocen suvenir, biće uramljen i krasiće naše prostorije – rekla je dekanka Fakulteta za sport Univerziteta „Union – Nikola Tesla“ prof. dr Ivanka Gajić.

Ne ostaje nam ništa drugo osim da kažemo VELIKO HVALA Jelena.