Beograd, 07. 12. 2016.

Maturanti, budući studenti,  već su uveliko počeli da razmišljaju o svojoj predstojećoj, velikoj životnoj odluci – koji fakultet upisati. Sada su u fazi informisanja i istraživanja kojim bi sve poslovima mogli da se bave u budućnosti. Na Sajmu obrazovanja u Zrenjaninu, Fakultet za sport predstavio je svoje studijske programe i upoznao potencijalne buduće sportske trenere, menadžere i novinare sa mogućnostima koje im se pružaju na našem fakultetu.

zrenjanin

Srednjoškolci iz osam srednjih škola iz Zrenjanina, bili su veoma radoznali, puni pitanja i entuzijazma. Posebno smo ponosni što su devojčice pokazale interesovanje za studijski program Sportsko novinarstvo i opovrgle uvreženo mišljenje da je u pitanju „muško“ zanimanje.

Na samom početku, u petnaestominutnoj prezentaciji doc. dr Nemanja Ćopić predstavio je studijske programe, moguće prakse koje naši studenti obavljaju u partnerskim ustanovama i organizacijama, kao i koji su sve profesionalni sportisti studenti našeg fakulteta.

Vrata Fakulteta su otvorena svim zainteresovanim budućim studentima i njihovim roditeljima, radnim danom od 09:00 do 16:00 časova. Poseta je moguća i subotom od 10:00 do 16:00 časova, uz prethodnu najavu na tel. 011/404 40 50 ili putem mejla info@fzs.edu.rs. Adresa je: Narodnih heroja 30/I, Novi Beograd.