Knjiga „Biti četvrti“ u izdanju Fakulteta za sport Univerziteta „Union – Nikola Tesla“ čija je promocija održana 31. marta, nastavlja svoj život i kroz novinske stupce.

U narednih mesec dana na stranicama nezavisnog dnevnog lista „Vesti“, koji izlazi u Srbiji i zemljama Zapadne Evrope i Australije biće preneti segmenti odabranih intervjua sa sportistima kojima je najveći uspeh na Olimpijskim i Paraolimpijskim igrama četvrto mesto.

Čitaoci Vesti će moći da pročitaju životne priče vaterpoliste Borisa Čukvasa, rvača Ištvana Semeredija, strelaca Srećka Pejovića i Zorane Arunović, fudbalera Nikice Klinčarskog, rukometaša Svetlane Vujčić i Nedeljka Jovanovića, atletičarke Slobodanke Čolović, košarkašice Tine Krajišnik, kao i paraolimpijaca Željka Čelikovića, Franiske Čevarac i Milana Živića.

Posebnu vrednost ove knjige je činjenica da su na njoj pored autora Predraga Bajića radila i 24 studenta studijskog programa Sportsko novinarstvo.

Sponu između Fakutleta za sport i Vesti čine naš dugogodišni nastavnik prof. dr Radivoje Petrović, koji je urednik knjige i asistent Predrag Bajić.

Sve dodatne informacije o knjizi možete saznati putem e-adrese casopis@fzs.edu.rs.