Fakultet za sport Univerziteta „Union – Nikola Tesla“ i ove godine organizovaće kreativne radionice za  buduće brucoše, kojima će se na praktičnim primerima približiti deo profesija kojima bi mogli da se bave završetkom studija i sticanjem zvanja i doplome na našem fakultetu.

Radionice će biti realizovane u saradnji sa uspešnim i poznatim sportskim organizacijama, klubovima i medijskim kućama sa kojima Fakultet za sport ima potpisane ugovore o poslovno-tehničkoj saradnji.

Prva radionica biće organizovana sa Košarkaškim klubom Crvena zvezda na kojoj će se obraditi deo oblasti koje pokriva studijski program Menadžment u sportu. Radionica će biti sastavljena iz dva dela, teorijskog i praktičnog, a obuhvatiće teme organizacije i funkcionisanja kluba sa Malog Kalemegdana i svih segmenata organizacije jednog velikog sportskog događaja, u ovom slučaju evroligaške utakmice sa Fenerbahčeom.

– Budućim studentima Fakulteta za sport najpre ćemo 24. februara održati zanimljivo interaktivno predavanje u hotelu Crown Plaza kojim ćemo predstaviti način funkcionisanja i osnovne postulate organizacije KK Crvena zvezda. Takođe, prisutne ćemo upoznati i sa detaljima priprema za organizaciju jedne velike utakmice kao što je duel sa Fenerbahčeom u Evroligi – rekao je Janko Stanković, direktor marketinga KK Crvena zvezda i potom dodao:

– Učesnici ove radonice prisustvovaće i utakmici sa turskim timom koja je na programu 27. februara u dvorani „Aleksandar Nikolić“, ali što je još važnije, na licu mesta će se pre početka meča upoznati sa načinom na koji na dan utakmice funkcionišu segmenti marketinga i PR-a u klubu, organizacija volenterske i službe obezbeđenja kao i svih bitnih detalja koji se tiču organizacije jednog ovakvog događaja – konstatovao je Stanković.

Svi zainteresovani koji žele da učestvuju u ovoj radionici treba da se prijave putem mejla sanja.krsmanovic@fzs.edu.rs. U prijavi je neophodno navesti ime i prezime i kontakt telefon.