Rođen je u Šapcu 28. marta 1963. godine. Na Fakultetu za za fizičku kulturu Univerziteta u Beogradu diplomirao je 1988. godine na temu „Primena elementarnih igara kao sredstvo sticanja navika, pokreta i kretanja za usvajanje tehnike rukometa“. Na istom fakultetu završio je i Višu trenersku školu, smer u rukometu, u klasi prof. dr Branislava Pokrajca.

Poslediplomske studije upisao je na Fakultetu za menadžment u sportu 2008. godine i magistrirao u maju 2011. godine. Doktorske studije upisao je 2011. godine na Univerzitetu Alfa.

Trenersku karijeru počeo je u Rukometnom klubu Crvena zvezda 1986. godine, a potom je radio u Lovćenu, Budućnosti, Partizanu, Kolubari, Smederevu, Konstanci. Bio je selektor naše ženske reprezentacije, a sa juniorskim i kadetskim selekcijama osvojio je tri zlatne, dve srebrne i jednu bronzanu medalju. Kao trener radio je i u
reprezentacijama Egipta, Bahreina, Severne Makedonije, Crne Gore i Saudijske Arabije. Osvajač je šest nacinalnih prvenstava i šest titula u Kupu.

Predavač je na trenerskoj školi u organizaciji rukometnog saveza Srbije.

Termin konsultacija:

E-MAIL: