Beograd, 05. 05. 2017.

U utorak,  9. maja, gostujući predavač na Fakultetu za sport biće jedan od najuspešnijih sportskih menadžera u Srbiji koji sarađuje sa velikim brojem košarkaša kako u Evropi, tako i u NBA ligi, Miodrag Miško Ražnatović.

Gospodin Ražnatović će održati predavanje na temu „Izazovi u karijeri vrhunskog sportiste – iz prve ruke“ sa početkom u 13.30 časova u amfiteatru A1. Izlaganje će obuhvatiti ulogu menadžera, tj. sportskog posrednika ili agenta, u razvoju vrhunskog sportiste. Takođe, u svom predavanju dotaći će se tema uticaja roditelja na odluke sportista i odnosa sa njima (roditeljima), kao i odnosa sa trenerima i menadžmentom klubova.

Ono što će biti posebno interesantno jeste deo predavanja koji se tiče načina i procesa projektovanja karijere perspektivnim sportistima i kako se ostvaruje komunikacija sa klijentima, kao i koliko je značajna veza između vrhunskog sporta, sa jedne strane, i  škole i edukacije, sa druge.

Predavanje je otvoreno za javnost, uz prethodnu prijavu putem Fejsbuka ili putem e-pošte. Molim vas da svoje ime, prezime, imejl adresu i broj telefona dostavite u inboks na Fejsbuk stranici Fakulteta za sport ili na mejl natalija.divac@fzs.edu.rs .

Očekujemo vas!