Fakultet za sport Univerziteta „Union – Nikola Tesla“ u potpunosti je prilogodio funkcionisanje novonastaloj situaciji izazvanoj pandemijom virusa korona. Nastava se odvija bez prekida, samo u izmenjenim uslovima. Iz amfiteatara i učinoca predavanja su se preselila u onlajan prostor. Osim platforme E-nastava, na sajtu fakulteta, predavanja se uporedo odvijaju i putem Skype i Google Classroom-a. Pored toga, naši profesori sprovode mentorsku nastavu i konsultacije putem mejla, kako bi bili u što češćem kontaktu sa svojim studentima i obrnuto.

Menadžment, tehnička podrška i nastavni kadar Fakulteta za sport potrudili su se, i učinili sve, kako bi i u uslovima vanrednog stanja realizovali nastavni plan i program, kako studenti ne bi trpeli štetu.

Uskoro ćemo objaviti model po kom će se vršiti prijava ispita za aprilski ispitni rok, kao i tutorijal o načinu polaganja. Zato nas pratite i budite blagovremeno i kompletno informisani.

Pridržavajte se svih mera zaštite koje preporučuju nadležne službe. Budite odgovorni prema sebi i drugima i ostanite kod kuće.