Obavljeno testiranje iz opšteg dela za operativne trenere

///Obavljeno testiranje iz opšteg dela za operativne trenere

Beograd, 27. 01. 2017.

Na Fakultetu za sport održano je polaganje završnog ispita iz opšteg stručnog dela programa stručnog osposobljavanja za sticanje zvanja Operativni trener u sportu. Polaganju ispita pristupilo je 75 polaznika koji konkurišu za ovo zvanje u različitim sportovima (košarka, vaterpolo, plivanje, atletika, kuglanje, odbojka, džudo, šah). Svi polaznici koji su uspešno položili opšti deo, nastaviće da pohađaju časove iz užeg stručnog dela koji će se održavati u odgovarajućim savezima, gde će budući treneri imati priliku da se specijalizuju za određeni sport. Predavanja iz užeg stručnog dela počinju u februaru i obuhvataju 160 časova.

operativni-treneri-1

Ovakav odziv i zainteresovanost za program su dobar pokazatelj da je Fakultet za sport prepoznat i priznat kao pouzdan partner u sistemu srpskog sporta. Aktivnosti se nadovezuju jedna na drugu, a broj partnerskih sportskih organizacija se stalno uvećava.

Predanim i odgovornim radom, uz maksimalnu fleksibilnost prema sportskim stručnjacima i njihovim obavezama, uspeli smo da sistem neformalnog stručnog obrazovanja u Republici Srbiji podignemo na viši nivo, o čemu najbolje govore ocene svršenih polaznika kroz evaluaciju koju sprovodimo na kraju svakog programa.

2017-10-09T22:23:52+00:00