VAŽNO OBAVEŠTENJE: Predupisna prijava je završena i sada je u toku upisna prijava. Za neki od studijskih programa na osnovnim studijama se možete prijaviti na ovom linku https://www.fzs.edu.rs/upisna-prijava-za-skolsku-2018-19-godinu/

Poštovani kandidati,

U toku je predupisna prijava na Fakultet za sport Univerziteta „Union-Nikola Tesla“ koja će trajati do 15. maja 2018. godine. Popunjavanje ove predupisne prijave vas ni na koji način ne obavezuje da upišete Fakultet za sport na Novom Beogradu, ali vam omogućava da ukoliko se odlučite za neki od naših studijskih programa ostvarite popust od 100 evra na školarinu.

Na osnovnim studijama Fakultet za sport upisuje studente na studijske programe: Trener u sportu, Menadžment u sportu i Sportsko novinarstvo. Program je prilagođen i svima koji se aktivno bave sportom, zbog čega je naš fakultet postao prvi izbor mnogih uspešnih sportista kojim sada imate priliku i vi da se pridružite.

Fakultet za sport odobrava i umanjenje školarine za kandidate koji ispunjavaju neki od navedenih uslova. Umenjenje školarine ostvaruju:
  • članovi porodice ukoliko se iz iste porodice se upisuje najmanje dvoje studenata (-250€);
  • kandidati koji su nosioci Vukove diplome iz srednje škole i one koji, po Pravilnicima o kategorizaciji Olimpijskog komiteta Srbije i Sportskog saveza Srbije, ispunjavaju kriterijume za perspektivne sportiste i vrhunske sportske stručnjake (-200€);
  • kandidati koji prilikom upisa uplate ceo predviđeni iznos (-150€);
  • kandidati koji su završili srednju školu sa odličnim uspehom (-100€);
  • kandidati koji su završili srednju školu sa vrlo dobrim uspehom (-50€).

*Napomena: Sve uplate i popusti računaju se u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate.