Fakultet za sport Univerziteta „Union – Nikola Tesla“ iz Beograda i ove godine je svim zainteresovanim kandidatima omogućio predupisnu prijavu za školsku 2021/22. godinu, koja traje od 1. marta do 1. maja 2021. godine. Predupisna prijava se može popuniti onlajn i ni na koji način kandidate ne obavezuje da upišu Fakultet za sport na Novom Beogradu. Međutim, ukoliko se odlučite za neki od naših studijskih programa, predupisnom prijavom ostvarujete popust od 100 evra na godišnju školarinu za upis na Fakultet za sport u junskom upisnom roku.

Godišnja školarina na osnovnim akademskim studijama iznosi 1.700 evra u dinarskoj protivvrednosti, kojom su pokriveni svi troškovi studiranja. Osim popusta od 100 evra koji se ostvaruje popunjavanjem predupisne prijave, na Fakultetu za sport možete dobiti i dodatni popust po jednom od dole navedenih osnova. Umanjenje školarine ostvaruju:

– članovi porodice ukoliko se iz iste porodice upisuje najmanje dvoje studenata (-250€ po studentu);

– kandidati koji su nosioci Vukove diplome iz srednje škole i one koji, po Pravilnicima o kategorizaciji Olimpijskog komiteta Srbije i Sportskog saveza Srbije, ispunjavaju kriterijume za perspektivne sportiste i vrhunske sportske stručnjake (-200€);

– kandidati koji prilikom upisa uplate ceo predviđeni iznos školarine (-100€);

– kandidati koji su završili srednju školu sa odličnim uspehom (-100€);

– kandidati koji su završili srednju školu sa vrlo dobrim uspehom (-50€).

Sve uplate i popusti računaju se u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate.

Fakultet za sport upisuje studente na studijske programe četvorogodišnjih osnovnih akademskih studija i to:

Trener u sportu

Menadžment u sportu

Sportsko novinarstvo

S obzirom na to da je broj studenata za upis ograničen, popunjavanjem predupisne prijave ostvarujete mogućnost prvenstva upisa u odnosu na ostale kandidate.

Posebno naglašavamo, da je program studiranja prilagođen aktivnim sportistima i usklađen je sa njihovim trenažnim i takmičarskim obavezama, zbog čega su naš Fakultet izabrali mnogi uspešni i poznati sportisti, kojima možete i vi da se pridružite.

Odgovore na najčešća pitanja kandidata za upis na Fakultet za sport možete pronaći OVDE.

Ostvari svoje ambicije, budi deo pobedničkog tima, stekni znanje za medalje – UPIŠI FAKULTET ZA SPORT!

Popuni predupisnu prijavu: