Sa ciljem podizanja kvaliteta nastave i pružanja dodatnih mogućnosti studentima Fakulteta za sport Univreziteta „Union – Nikola Tesla“  kako bi iskoristili svoj pun potencijal i stekli znanja i veštine za koje ne postoji formalno obrazovanje, naš Fakultet sklopio je saradnju sa Agencijom Web Business Solutions, kao vodećom agencijom za SEO u zemlji i najboljim stručnjacima iz ove oblasti za realizaciju i izvođenje kursa za SEO stručnjake.

Prvi u nizu, kurs za SEO stručnjake, održaće se ovog decembra u prostorijama Fakulteta za sport. Kurs je namenjen svima koji žele da se dodatno usavršavaju, stiču dodatna znanja i veštine i u potpunosti pripreme za novine koje nosi današnje društvo, nauče kako svoj rad da učine vidljivim u online svetu koji je zatrpan informacijama i na taj način brže da postignu svoj cilj.

Agencija Web Business Solution je razvojno orijentisana firma koja se bavi razvojem i unapređenjem poslovanja malih i srednjih preduzeća kroz poboljšanje njihovog nastupa na internetu. Glavne delatnosti su joj SEO optimizacija sajtova, reklamne kampanje, izrade web sajtova i internet prodavnica, oglašavanje na internetu i marketing na društvenim mrežama. Nakon dugogodišnjeg uspešnog poslovanja u zemlji, a i svetu i velikog broja zadovoljnih klijenata, agencija Web Business Solutions je u svoju ponudu uvrstila i obuke i kurseve iz oblasti koje najbolje poznaje:

  • Kurs za SEO stručnjaka
  • Integrisani internet nastup
  • Internet oglašavanje
  • Copywriting

Prvi u nizu održaće se kurs za SEO stručnjaka. Nakon toga, obuke će se proširiti i na druge oblasti. Svi zainteresovani više informacija o samom kursu mogu da pročitaju OVDE.