Fakultet za sport Univerziteta „Union – Nikola Tesla“ potpisao je ugovor o poslovnoj saradnji sa Javnim preduzećem Službeni glasnik. Paraf na dogovor stavili su prof. dr Nebojša Čokorilo, dekan Fakulteta za sport i  Mladen Šarčević, direktor JP Službeni glasnik.

Fakultet za sport izuzetno je zadovoljan što je našao partnera u Službenom glasniku, renomiranoj izdavačkoj kući koja je prepoznala potrebu visokoškolskih ustanova u oblasti izdavaštva, i mi im na tome zahvaljujemo. Radujemo se budućoj zajedničkoj saradnji na različitim izdavačkim poduhvatima“, izjavio je prof. dr Nebojša Čokorilo.

Zadovoljstvo nije krio ni Mladen Šarčević.

Dodatno smo proširili mrežu naših saradnika među visokoškolskim obrazovnim institucijama sa kojima ćemo ubuduće ostvarivati poslovne poduhvate. Izuzetno sam zadovoljan što smo dobili još jednog ozbiljnog saveznika u razvoju izdavaštva u oblasti visokog obrazovanja i nauke“, rekao je Mladen Šarčević.

Ovaj dogovor je oličenje zajedničke vizije Fakulteta za sport i Službenog glasnika  u promociji obrazovanja i kulture.

Predviđena je i saradnja u izradi zajedničkih publikacija akademskih udžbenika, koji će se naći u prometu u svim knjižarama Službenog glasnika, pri čemu će usluga Glasnikove štamparije, u kojoj će Fakultet za sport ubuduće štampati sve svoje materijale, biti obezbeđena po povlašćenim uslovima.