Fakultet za sport Univerziteta „Union – Nikola Tesla“ iz Beograda ove godine je svim zainteresovanim kandidatima omogućio predupisnu prijavu za školsku 2019/2020. godinu. Predupisna prijava važi do 10. maja, može se popuniti online i ni na koji način vas ne obavezuje da upišete Fakultet za sport na Novom Beogradu, ali vam omogućava da ukoliko se odlučite za neki od naših studijskih programa, ostvarite popust od 100 evra na godišnju školarinu.

Pored ovog možete ostvariti i dodatni popust po jednom od dole navedenih osnova. Umanjenje školarine ostvaruju:
– članovi porodice ukoliko se iz iste porodice upisuje najmanje dvoje studenata (-250€);
– kandidati koji su nosioci Vukove diplome iz srednje škole i one koji, po Pravilnicima o kategorizaciji Olimpijskog komiteta Srbije i Sportskog saveza Srbije, ispunjavaju kriterijume za perspektivne sportiste i vrhunske sportske stručnjake (-200€);
– kandidati koji prilikom upisa uplate ceo predviđeni iznos školarine (-100€);
– kandidati koji su završili srednju školu sa odličnim uspehom (-100€);
– kandidati koji su završili srednju školu sa vrlo dobrim uspehom, za uplatu iznosa školarine u dve rate (-50€).

Sve uplate i popusti računaju se u dinarskoj protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan uplate.

Na osnovnim studijama Fakultet za sport upisuje studente na studijske programe četvorogodišnjih osnovnih akademskih studija i to:

Program studiranja je prilagođen svima koji se aktivno bave sportom i usklađen je sa trenažnim i takmičarskim obavezama, zbog čega su naš Fakultet izabrali mnogi uspešni i poznati sportisti kojima možete i vi da se pridružite.

Ostvari svoje ambicije, studiraj sa šampionima!