Fakultet za sport Univerziteta „Union – Nikola Tesla“ u saradnji sa timom „Moj super raspust“ organizuje peti po redu kurs za Animatore u turizmu. Po mnogim ocenama ovo je najkvalitetniji kurs za animatore koji se realizuje u Srbiji, a obuka počinje 26. oktobra i trajaće četiri vikenda. Obuka će se realizovati u prostorijama Fakulteta za sport na Novom Beogradu i KUD „Čukarica“.

Kurs „Moj super animator“ obezbedio je vrhunske predavače iz ove oblasti među kojima će biti Dušan Anastasov, doc. dr Svetlana Petronijević, profesorka našeg Fakulteta, prof. ma Goran Petrović, direktor OŠ „Lazar Savatić“, Dušan Pejčić, pionir animacije dece u Srbiji i učitelj u OŠ „Miloš Crnjanski“, ma Milena Popović i još mnogo drugih stručnih saradnika.

Ono što je dodatni kvalitet ove obuke je i činjenica da po završetku kursa „Moj super animator“ može da se očekuje angažovanje u najboljem dečijem kampu u Srbiji „Moj super raspust“ tokom zimskog i letnjeg raspusta, zatim na rekreativnim nastavama tokom školske godine, u ski centrima, na tim-bilding organizacijama, u hotelima na moru, na dečijim rođendanima…

Prijave za obuku mogu se vršiti putem mejla info@mojsuperraspust.rs.