U želji da se budućim studentima približe i predstave zanimanja kojima će se baviti po završetku studija, Fakultet za sport Univerziteta „Union – Nikola Tesla“ sa svojim partnerima organizovaće veoma zanimljive i kreativne radionice.

Cilj ovih radionica je da se mladima omogući da na delu vide kako izgleda rad u sportskoj industriji, odnosno čime će se baviti ako izaberu neki od studijskih programa na Fakultetu za sport: Trener u sportu, Menadžment u sportu ili Sportsko novinarstvo. Na praktičnom primeru, budući brucoši imaće priliku da vide da li su to oblasti u kojima žele da razvijaju svoje profesionalne karijere i na taj način budu potpuno sigurni da su napravili pravi izbor.

U sklopu predupisne prijave za školsku 2020/21. godinu, koja traje do 15. maja i koja omogućava popust na školarinu, prva radionica biće organizovana u sredu 11. marta u saradnji sa Košarkaškim klubom Partizan, a zainteresovani će biti u prilici da prate trening prvog tima crno-belih. Mentor kroz rad na treningu biće prof. dr Vladimir Koprivica, redovni profesor na Fakultetu za sport i kondicioni trener Partizana i reprezentacije Srbije. Profesor Koprivica, jedan od najboljih stručnjaka, pojasniće deo specifičnosti i metodike rada, približiti neke osnovne zakonitosti vođenja treninga, a po završetku treninga prisutni će moći da postave pitanja i čuju korisne savete od šefa stručnog štaba KK Partizan Andree Trinkijerija.

Svi zainteresovani mogu da se prijave do utorka, 10. marta do 15 časova putem mejla radionica@fzs.edu.rs. U prijavi treba da se navede: ime, prezime, datum rođenja i broj mobilnog telefona, a posebno naglašavamo da je broj mesta ograničen.

Ostvari svoje ambicije, studiraj sa šampionima i stekni znanje za medalje.