Evroligin kvalifikacioni turnir za juniore, pod nazivom Adidas Next Generation Touranment “Marko Ivković” Belgrade, biće održan u Beogradu od 26. do 28. februara 2016. godine. U okviru turnira održaće se i sportski forum pod nazivom “Sport Conference 2016”, koji zajedno organizuju KK Crvena zvezda i Fakultet za sport. 

Konferencija ima za cilj upoznavanje zainterevovane javnosti sa aktuelnim temama iz menadžmenta u sportu. “Sport Conference 2016” će biti održana u četvrtak 25. februara od 12h do 15h, u hotelu Crowne Plaza u sali Atlantic 1.

Specijalizovana sportska konferencija okupiće neke od najistaknutijih lidera u sportskom poslovanju koji će prezentovati svoja iskustva, najčešće probleme sa kojima se suočavaju i kako ih rešavaju. Učesnici konferencije imaće priliku da slušaju i nauče nešto novo od odličnih predavača, koji su već dugo u sportskom menadžmentu I industiji sporta uopšte.

Bez obzira da li imate radno iskustvo u sportu ili ste početnik, predavanja na “Sport Conference 2016” mogu vam doneti mnogo koristi, mogućnost da upoznate eksperte koji su već postigli uspeh u određenim oblastima, kao i da im postavite pitanja koja su u vezi sa interesnom sferom. Program će obuhvatati sledeće teme: 

  • Sponzorstva u sportu
  • Tendencije u digital marketingu
  • Svetsko prvenstvo u Kataru
  • Mediji i sportski dokumentarac – VICE

Među vrhunskim predavačima naći će se i direktori poznatih kompanija, kao i predstavnici eminentnih medijskih kuća. 

Primarni cilj sportskog foruma “Sport Conference 2016” je povezivanje i okupljanje velikog broja ljudi koji dele zajednički interes i ljubav prema sportu. Konferencija je usmerena na stvaranje interakcije između svih onih poslovnih oblasti koje su direktno i indirektno uključene u sport. Ovaj skup će svojim posetiocima ponuditi edukativne i zanimljive panele, namenjene pre svega studentima koji su zainteresovani za ove oblasti, interesantne rasprave i priliku da upoznaju afirmisane menadžere u sportu, način funkcionisanja sportskih organizacija i njihovu povezanost sa biznisom i medijima. 

Na kraju sportske konferencije, učesnicima će biti dodeljeni sertifikati koji će, bez sumnje, biti odlična referenca u njihovom CV-ju. 

Broj mesta na konferenciji je ograničen. 

Konferencija je otvorena za sve zainteresovane, a  formular za prijavu možete popuniti OVDE. Prijave možete izvršiti najskasnije do 20 časova 24. 02. 2016. godine.