U sklopu Evroliginog kvalifikacionog turnira za juniore koji se održava u Beogradu, u periodu od 24. do 26. februara biće održana konferencija pod nazivom „Sport Conference 2017“ u hotelu Crowne Plaza, 21. 02. sa početkom od 11,30h u organizaciji KK Crvena zvezda i Fakulteta za sport.

Konferencija ima za cilj upoznavanje zainteresovane javnosti sa aktuelnim temama iz menadžmenta u sportu.

Specijalizovana sportska konferencija okupiće neke od najistaknutijih lidera u sportskom poslovanju koji će prezentovati svoja iskustva, najčešće probleme sa kojima se suočavaju i kako ih rešavaju. Učesnici konferencije imaće priliku da slušaju i nauče nešto novo od odličnih predavača, koji su već dugo u sportskom menadžmentu i industriji sporta uopšte.

Predavači će biti predstavnici sledećih organizacija: Euroleague, Fudbalski savez Srbije, Atletski savez Srbije, Vaterpolo savez Srbije, Beach volleyball Serbia i Belgrade Sport Tournament.

Novitet ove godine je takmičenje u rešavanju studije slučaja na temu “Kako iskoristiti resurse kluba za promociju sponzora”. Četiri tima od po četiri člana će imati priliku da za 40 minuta pronađu najkreativnije rešenje studije slučaja, a zatim će to rešenje prezentovati članovima žirija. Pobednike očekuju poklon paketi sponzora konferencije. Takmičenje počinje u 12,00h i traje do 13,00h.

Na kraju sportske konferencije, učesnicima će biti dodeljeni sertifikati koji će, bez sumnje, biti odlična referenca za njihov CV.

Konferencija je otvorena za sve zainteresovane studente, a formular za prijavu možete popuniti OVDE.