Fakultet za sport Univerziteta „Union – Nikola Tesla“ nastavlja saradnju sa najuticajnijim medijskim kućama u našoj zemlji. Studenti prve godine studijskog programa Sportsko novinarstvo posetili su Radio-televiziju Srbije.

Budući novinari, sa kojima je bio nastavnik Predrag Bajić, imali su priliku da vide kako funkcioniše Javni servis. Prošli su kroz studije, programski arhiv, režiju i upoznali se sa radom na RTS-u.

U novom studiju dočekala ih je i nastavnica sa našeg fakulteta prof.dr Tatjana Ćitić, ujedno i pomoćnik izvršnog direktora za razvoj RTS-a, kao i poznati komentatori Radosav Simić i Predrag Milinković, koji su bili spremni da odgovore na veliki broj pitanja studenata.

Sve je bilo organizovano na vrhunskom nivou, zahvaljujući koordinatorki Snežani Horvat, koja je vodila celu posetu i bila uz studente od trenutka ulaska u zgradu pa sve do njenog napuštanja.

Nekoliko naših diplomaca već radi na Radio-televiziji Srbije, a nema nikakve sumnje da će još naših studenata tokom trajanja ili po završetku školovanja na Fakultetu za sport pokušati da nađe svoje mesto na Javnom servisu.