Fakultet za sport Univerziteta „Union – Nikola Tesla“ na svojevrstan način biće uključen u organizaciju najvećeg sportskog događaja koji se ove godine održava u našoj zemlji – Fajnal fora košarkaške Evrolige. Beogradska arena će od 18. do 20. maja biti domaćin mečeva završnog turnira najkvalitenijeg klupskog košarkaškog takmičenja Starog kontinenta nakon kojih će biti poznat novi šampion Evrope.

Evroliga će osim takmičarskih u Beogradu imati i veliki broj pratećih aktivnosti, pa će za organizaciju čitave manifestacije biti potreban i značajan broj volontera. Fakultet za sport Univerziteta „Union – Nikola Tesla“ u prilici je da svojim studentima omogući da budu volonteri na ovom događaju, upoznaju se sa detaljima oko organizacije velikih sportskih manifestacija i steknu dragoceno iskustvo.

Traže se odgovorni, sposobni i motivisani studenti koji bi bili angažovani na različitim poslovima u okviru kompletne organizacije. Sve zainteresovane pozivamo da se prijave putem mejla jovo.karanovic@fzs.edu.rs.