I ove školske godine Fakultet za sport Univerziteta „Union – Nikola Tesla“ upisao je veliki broj aktivnih sportista. Među njima je i tandem košarkaša Mega Bemaxa – Luka Cerovina i Aleksandar Langović. Mladi reprezentativci Srbije izabrali si studijski program Trener u sportu:

– Pre svega, želeo bih da se zahvalim mom klubu, ali i Fakultetu za sport, jer su nam omogućili stipendije – počinje priču Luka Cerovina i dodaje:

– To je još samo jedan u nizu dokaza koliko Mega Bemax brine o svojim igračima, a koliko Fakultet za sport podržava mlade i talentovane sportiste. To je zaista gest za primer.

Na reči Cerovine nadovezao se Aleksandar Langović:

– Ne samo da u Mega Bemaxu imamo vrhunske uslove za košarkaški razvoj, već je to klub koji u potpunosti vodi brigu o svojim igračima i čini sve da ne zapostavimo ni naše obrazovanje. Jer, ono je i te kako važno i za naše sportske karijere. Ono što je svakako najvažnije je činjenica da će studije na Fakultetu za sport u potpunosti biti prilagođene našim trenažno-takmičasrkim aktivnostima – zadovoljno je konstatovao Langović.

Fakultet za sport već tri godine ima potpisan ugovor o poslovno-tehničkoj saradnji sa KK Mega Bemax, pa su Langović i Cerovina treća generacija Meginih stipendista na našem Fakultetu:

– Naši saigrači Nikola Mišković, Andrija Marjanović i Novak Musić su takođe studenti Fakulteta za sport. Čuli smo mnogo lepih reči o ovom Fakultetu, kvalitetu studijskih programa, a posebno na račun profesora koji imaju mnogo razumevanja za naše sportske obaveze  što je sjajna stvar – rekao je Cerovina, a Langović na kraju poručio:

– Dobili smo izvanrednu priliku da, kako to slogan Fakulteta za sport kaže, steknempo znanje za medalje i to ćemo se potruditi da iskoristimo na pravi način. Takođe, učinićemo sve i da opravdamo ukazano poverenje i studije završimo u roku i uz što je moguće bolji prosek ocena. Obojica smo izabrali studijski – zaključio je Langović.