U saradnji sa dečijim kampom „Moj super raspust“, Fakultet za sport Univerziteta Union Nikola Tesla drugi put zaredom organizuje kurs pod nazivom Moj super animator. Kurs počinje 3. novembra, trajaće četiri vikenda, a obuka će se realizovati na Fakultetu za sport na Novom Beogradu i u prostorijama KUD Čukarica.

Predavači na ovom sve popularnijem kursu biće: doc. dr Svetlana Petronijević, profesor na našem fakultetu na Katedri za trenere u sportu, Goran Petrović profesor fizičke kulture, Dušan Pejčić pionir animacije dece u Srbiji, Nikola Popović tim lider u animaciji dečijeg kampa „Moj super raspust“, Dušan Anastasov, Milena Popović i još mnogo drugih saradnika.

Velika pogodnost kursa Moj super animator je činjenica da će svi oni koji ga uspešno završe biti angažovani u nekim od programa koje organizuje dečiji kamp „Moj super raspust“ tokom zimskog i letnjeg raspusta, ali i na rekreativnim nastavama tokom školske godine, na dečijim rođendaima i drugim manifestacijama sličnog tipa.

– Fakultet za sport u okviru svog programa stručnog osposobljavanja daje i mogućnost da se kroz kurs Moj super animator završi praktični deo ispita za dobijanje diplome sportskorekreativni voditelj – animacija – istakla je doc. dr Svetlana Petronijević.

Prijavljivanje se vrši putem mejla info@mojsuperraspust.rs. Neophodno je poslati kratku biografiju i propratno pismo.