Košarkaški klub Crvena zvezda mts u saradnji sa Fakultetom za sport Univerziteta „Union – Nikola Tesla“ organizuje šesti sportski forum koji za cilj ima edukaciju studenata u oblasti sporta i menadžmenta u sportu.

Za sve zainterosovane pripremljen je veoma zanimljiv program. Specijalni gosti sportskog foruma biće eminentni ljudi iz oblasti sporta i menadžmenta koji će tokom predavanja prenositi znanje studentima pred kojima je budućnost u pomenutim oblastima. Takođe, u duhu sporta pripremljen je i takmičarski program, odnosno, izazov u rešavanju studije slučaja sa temom: „Moć velikog sportskog brenda: korišćenje šansi iz okruženja i uticaj koji na njega ostvaruje klub svojim poslovanjem“.

Pobednici u takmičenju biće deo tima KK Crvena zvezda u realizaciji jednog od narednih klupskih projekata. Iskustva iz prethodnih godina su sjajna, a brojni studenti ističu da im je ovo iskustvo bilo od dragocenog značaja u daljoj karijeri u sportu i menadžmentu.

Prijave za sportski forum koji se održava 20. februara u hotelu „Crown Plaza“ su otvorene. Pozivamo sve studente koji žele da steknu dragoceno iskustvo i dodatno znanje iz pomenutih oblasti da se prijave, a to mogu da urade klikom OVDE.