Fakultet za sport Univerziteta „Union – Nikola Tesla“ ispratio je još jednu generaciju svršenih studenata osnovnih i master studija. Na prigodnoj svečanosti koja je tim povodom organizovana u prostorijama našeg Fakulteta, diplomiranim menadžerima i trenerima u sportu, diplomiranim sportskim novinarima i master trenerima i menadžerima u sportu i master menadžerima u turizmu i rekreaciji diplome je uručio prof. dr Vladimir Koprivica.

– Ako ste mislili da se ovim činom vaše školovanje i učenje završava, onda ste se prevarili. Vaše učenje tek sad počinje kada u realnom životu, na svom radnom mestu, počnete da živite sve ono što ste naučili i saznali na našem i vašem fakultetu – rekao je u svom obraćanju diplomcima prodekan Fakulteta za sport doc. dr Dragan Atanasov.

Biranim rečima svršenim studentima obratila se i dekanka Fakulteta za sport prof. dr Ivanka Gajić:

– Pre svega želim da vam čestitam i poželim mnogo uspeha u budućem radu, a sigurna sam da ovaj dan za sve nas ima poseban značaj. Uverena sam da ćete znanje koje ste ovde stekli uspešno primenjivati i da ćete svojim radom doprineti daljem razvoju srpskog sporta. Ne zaboravite i da će Fakultet za sport zauvek ostati vaša kuća u kojoj ćete uvek moći da dobijete našu svesrdnu pomoć i savet za profesionalne izazove sa kojima ćete se sretati u budućnosti.