Fakultet za sport Univerziteta „Union – Nikola Tesla“ imao je uspešnu prezentaciju na ovogodišnjem Sajmu sporta, koji je u organizaciji Sportskog saveza Srbije i Ministarstva omladine i sporta, proteklog vikenda održan na Adi ciganliji.

Na našem štandu veliki broj posetilaca i budućih studenata, tokom tri dana, upoznao se sa sva tri studijska programa osnovnih akademskih studija: Trener u sportu, Menadžment u sportu i Sportsko novinarstvo, kao i sa tri studijska programa master akademskih studija: Trener u sportu, Menadžment u sportu i Menadžment u turizmu i rekreaciji.

Takođe, svi zainteresovani posetioci imali su priliku da se upoznaju sa našom izdavačkom delatnošću. Na štandu su bile izložene knjige, koje je Fakultet za sport izdao u prethodnom periodu.

Na tradicionalnoj manifestaciji, koja je održana 11. put, sa posetiocima su se družil i razgovarali vrhunski sportisti i treneri, koji su studenti ili stipendisti našeg fakulteta. Bili su tu kajakaš Marko Novaković, trener Jelena Arunović, plivačica Miroslava Najdanovski, džudistkinje Jovana i Anja Obradović, fudbalerke ŽFK Crvena zvezda Mina i Nina Čavić, kao i mnogi drugi.

Fakultet za sport je bio jedina visokoškolska ustanova koja je uzela učešće na ovogodišnjem sajmu sporta, što samo govori o našoj potpunoj posvećenosti razvoju sporta u Republici Srbiji.
Vidimo se i naredne godine!