Stigla je još jedna potvrda o izuzetnom kvalitetu nastavnog kadra Fakulteta za sport Univerziteta „Union – Nikola Tesla“ i primeni njihovog znanja u praksi.

Naš nastavnik, doc. dr Vladan Radonjić biće kondicioni trener u stručnom štabu Košarskaškog kluba Crvena zvezda, koji predvodi Vlada Jovanović. Crveno-beli su aktuelni šampioni ABA lige, prvaci Srbije i već godinama redovni učesnici Evrolige, najkvalitetnijeg košarkaškog takmičenja na Starom kontinentu.

Vladan Radonjić već ima ogromno iskustvo u kondicionoj pripremi košarkaša. Bio je angažovan u KK Partizan, moskovskom CSKA, košarkaškoj reprezentaciji Crne Gore i mlađim reprezentativnim selekcijama Srbije.

Radio je u prošlosti i sa odbojkašicama Volera iz Ciriha, Kana i Rabita iz Azerbejdžana u vreme kada je ovo ekipe predvodio Zoran Gajić, sadašnji predsednik Odbojkaškog saveza Srbije. Godinama unazad sarađuje i sa našom mladom teniserkom Olgom Danilović na njenoj fizičkoj spremi.

Na Fakultetu za sport doc. dr Vladan Radonjić predaje predmet Kondiciona priprema sportista na studijskom programu Trener u sportu.