Projekat koji je 2014. godine podržalo Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, „Moj super raspust“ predstavlja jedinstven kamp u Srbiji za predškolce i osnovce, kroz koji je za ovih pet godina prošlo više od 20.000 mališana iz razlicitih gradova u Srbiji. Deci je pružena prilika da provedu nezaboravan školski raspust sa svojim vršnjacima i da probaju preko 30 edukativnih, sportskih i avanturističkih aktivnosti, kao što su zip line, bubble footbal, zorbing, ronjenjenje, streličarstvo, mačevanje, air soft poligon, slip and slide, veštačka stena i još puno toga.

Zbog povećanog obima posla i potrebe za angažovanjem više mladih ljudi kamp Moj super raspust je osnovao i kurs za animatore „Moj Super Animator“ koji će se ovog proleća realizovati u saradnji sa Fakultetom za sport Univerziteta „Union – Nikola Tesla“.  Kurs počinje 14. aprila i traje četiri vikenda.

Nakon završenog kursa animatorima je obezbeđen posao na zimskom i letnjem kampu MOJ SUPER RASPUST, kao i na rekreativnim nastavama, izletima, tim building organizacijama, dečijim rođendanima, ski centrima, u hotelima na moru i na raznim drugim manifestacijama.

Eminentni predavači na ovom kursu su: doc.dr. Svetlana Petronijević, profesor na Fakultetu za sport „Union – Nikola Tesla“, predsednik mačevalačkog kluba Crvena Zvezda, višestruki prvak države u mačevanju; ma. Dušan Anastasov; Dušan Pejčić, pionir animacije dece u Srbiji, učitelj u OŠ „Miloš Crnjanski“; prof. ma. Goran Petrović, profesor fizičke kulture, Vlastimir Popović, koordinator tima za animaciju; Nikola Popović, tim lider u animaciji, dečiji kamp Moj Super Raspust; kao i mnogi drugi.

U okviru kampa „Moj super raspust“ organizuje se boravak dece u hotelima i odmaralištima širom Srbije, na Divčibarama, Tari, Zlatiboru, Lepenskom Viru, Kopaoniku. Obezbeđuje se najkvalitetniji način da deca provedu svoje slobodno vreme i razviju kreativnost, snalažljivost, timski i takmičarski duh i steknu radne navike uz nadzor stručnih lica sa velikim profesionalnim iskustvom u radu sa decom i uz maksimalnu bezbednost. Ovaj kamp namenjen je za decu predškolskog i osnovnoškolskog uzrasta.