Profesori Fakulteta za sport Univerziteta „Union – Nikola Tesla“ uživaju veliko poštovanje sportskih organizacija i granskih sportskih saveza u Srbiji. Shodno tome, naši profesori često su učesnici raznih tribina, naučnih skupova i konferencija na kojima prezentuju svoje naučne radove i prenose bogato iskustvo.

Veliku čast tandemu naših profesora ovog puta ukazalo je Udruženje vaterpolo trenera Srbije na čijem je čelu selektor vaterpolo reprezentacije Srbije Dejan Savić. Naime, prof. dr Ana Gavrilović i prof. dr Vladimir Koprivica održaće predavanja na završnom seminaru koji organizuje UVTS koji će se u beogradskom Hotelu M održati 6. oktobra.

Prof. dr Ana Gavrilović održaće predavanje na temu „Suplementacija i zdrava ishrana u svaremenom sportu“, dok će prof. dr Vladimir Koprivica govoriti na temu „Teorijsko-metodičke osnove sportske tehnike i ispravljanja grešaka“

Članovi Udruženja mogu besplatno da prisustvuju seminaru, dok je za druge zainteresovane kotizacija 3.000 dinara. Prijave traju do 1. oktobra putem mejla waterpolocoaches.srb@gmail.com.