MA Dunja Bogićević

Rođena je 1981. u Beogradu. Završila je osmi razred osnovne i prvu godinu srednje škole u Seisen međunarodnoj školi u Tokiju. Po povratku iz Japana upisuje 11. beogradsku gimnaziju (sportsko odeljenje). Nakon toga 2000. upisuje Filološki fakultet u Beogradu gde završava osnovne studije kao i master. Tokom studija na Filološkom fakultetu, uporedo pohađa Višu školu za sportske trenere (sada Visoku sportsku i zdravstvenu školu), gde 2006. diplomira na trenerskom smeru – fudbal (OAS).

Tokom studija godinu dana je honorarno radila kao urednik sportske rubrike u ženskom časopisu ’ANA’. Takođe je držala privatne časove studentima i đacima, kurseve za fudbalske sudije kao i u školama jezika. Povremeno se bavi prevođenjem i lektorisanjem. Povremeno je bila angažovana u Međunarodnim školama i vrtićima u Beogradu. Radila je u mnogim beogradskim srednjim i osnovnim školama kao profesor engleskog jezika.

Od 2006. do 2011. bila je trener i sekretar privatne škole fudbala i fudbalskog kluba ’Dušanovac’.

Tečno govori, čita i piše engleski, francuski, španski, japanski, makedonski i poseduje osnovni nivo grčkog jezika.

Tokom školskog perioda, aktivno je igrala rukomet u RK ’Radnički’ iz Beograda, a nakon toga je i branila u ŽFK ’Sloga’ iz Zemuna.

Od oktobra 2019. godine zaposlena je kao predavač na Fakultetu za sport Univerziteta ’Union – Nikola Tesla’.