Kvalitetan rad Fakulteta za sport Univerziteta „Union – Nikola Tesla“ svakodnevno dobija potvrde. Najnovija je stigla od strane Međunarodnog sajma obrazovanja „Putokazi“ u Novom Sadu.

Naš fakultet je dobio diplomu sa posebnim priznanjem za doprinos razvoju obrazovanja i nauke u sportu. Nagradu je iz ruku državnog sekretara Ministarstva prosvete prof. dr  Marijane Dukić Mijatović u ime Fakulteta za sport primio dekan prof. dr Nebojša Čokorilo.

„Ovo je još jedno veliko priznanje. Našli smo se u društvu preko 150 organizacija i pojedinaca koji su dobili nagradu. Sve ima još veći značaj ako se zna da se sve dešava u godini kada Novosadski sajam slavi 100 godina postojanja. Biće nam ovo još jedan podstrek da nastavimo sa predanim radom u svim segmentima“, istakao je prof. dr Nebojša Čokorilo.

Zajedno sa prof. dr Čokorilom dodeli nagrade je prisustvovao i nastavnik doc. dr Milan Radaković, sa studijskog programa Menadžment u sport.

„Svi zajedno treba da budemo ponosni, jer je ponovo prepoznat kvalitet nastave i sveopšteg rada na našem fakultetu. Posebno me raduje što smo jedini od svih sportskih visokoškolskih ustanova, dobili priznanje, u veoma jakoj konkurenciji“, izjavio je Milan Radaković.