Fakultet za sport Univerziteta „Union – Nikola Tesla“ i ove godine će učestvovati na 7. međunarodnom Sajmu sporta. Pored promotivnog štanda na kojem će se prezentovati studijski programi osnovnih i master akademskih studija, kao i programi stručnog osposobljavanja, Fakultet za sport imaće i dodatnu aktivnost.

Naime, biće organizovan otvoreni TV studio u kome će se kao gosti pojaviti naši poznati i uspešni sportisti i sportski stručnjaci, osvajači brojnih medalja na najvećim svetskim takmičenjima, a intervjue sa njima realizovaće naši studenti sa studijskog programa Sportsko novinarstvo.

Sve to biće publikovano putem live stream-a na fejsbuk sranici Fakulteta za sport, a atraktivnost gostiju, među kojima će biti veliki broj naših studenata i diplomaca, ukazuje na to da ćemo za sve ljubitelje sporta imati izuzetno zanimljiv materijal.

Sajam sporta se održava od 23. do 25. novembra u Hali 1 Beogradskog sajma, ulaz je besplatan, a ovim putem pozivamo sve studente našeg Fakulteta da u petak, 23. novembra u 12 sati u trenerkama fakulteta posete sajam i prisustvuju ceremoniji svečanog otvaranja.