Uspesima studenata Fakulteta za sport Univerziteta „Union – Nikola Tesla“ na sportskim borilištima radujemo se iz nedelje u nedelju. Ovog puta, laskavo priznanje otišlo je u ruke naše studentkinje, ali za izveštavanje sa sportskih terena. Naime, Miljana Rogač, naša studentkinja treće godine sa studijskog programa Sportsko novinarstvo proglašena ja za najboljeg mladog sportskog novinara 2019. godine u izboru Udruženja sportskih novinara Srbije.

Uručenje nagrada održalo se u galeriji Radio televizije Srbije, a pored uglednih novinara u komisiji su se našli i predstavnici Sportskog saveza Srbije.

  – Velika mi je čast što sam baš ja dobila nagradu koja se prvi put dodeljuje. Nadam se da će u godinama koje su ispred nas biti sve više mladih i kvalitetnih novinara, i da će konkurencija za ovo priznanje biti još jača. Poseban je osećaj biti među ovakvim laureatima. I dalje sam na početku karijere, imam još mnogo da učim, ali ova nagrada je pokazatelj da sam na pravom putu rekla je Miljana Rogač, naša studentkinja i novinarka Večernjih novosti, kojoj čestitamo na zasluženoj nagradi.